Advertisement

Fenerbahçe Gaziantep Ofsayt Pozisyonu - Gaziantep Fk Fenerbahce Maci Sonrasi Cuneyt Cakir Dan Mhk Ye Rest Foto Galeri Star : Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum.

Fenerbahçe Gaziantep Ofsayt Pozisyonu - Gaziantep Fk Fenerbahce Maci Sonrasi Cuneyt Cakir Dan Mhk Ye Rest Foto Galeri Star : Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum.. Haftasında gaziantep fk ile fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ohhh maaşallah fenerbahçe golü net ofsayttan attı!!!! ifadesini kullandı. Dakikasında yaşanan bir ofsayt pozisyonu sonrası var'dan gelen ofsayt çizgisi görüntüsü. Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı.

Spor toto süper lig 26. Fifa kokartlı eski hakem ahmet çakar, pozisyonun net bir ofsayt pozisyonu olduğunu ifade etti. Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Pozisyon 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Fakat gol pozisyonu öncesinde kayode'nin ozan.

Fenerbahce Denizlispor Macinda Irfan Can Kahveci Nin Golu Var Dan Dondu Ofsayt Fotomac
Fenerbahce Denizlispor Macinda Irfan Can Kahveci Nin Golu Var Dan Dondu Ofsayt Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe'nin alanyaspor'u konuk ettiği maçın 18. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum. Dakikada gaziantep fk, twumasi ile golü buldu. Fenerbahçe'nin galibiyet golünü attığı penaltı pozisyonu için çaykur rizespor futbolcuları ofsayt itirazında bulunurken, var odası ofsayt beklenen pozisyona yer vermedi. Haftasında oynanan derbide fenerbahçe, 37. Okay oktay'ın dördüncü golü ve gaziantepspor fenerbahçe'yi gaziantep kamil ocak stadyumu'nda beş. Ofsayt pozisyonuna değinen pelkas, soyunma odasında gördüm, bir fotoğraf vardı. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller.

Dakikada fenerbahçe'de vedat muriç'in attığı gol ofsayt gerekçesi nedeniyle geçerli olmadı.

Emre, 4 yılı aşkın bir süre sonra fenerbahçe formasını gazişehir gaziantep maçında terletti. İşte, gaziantep fb canlı yayın detayları. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı. Fenerbahçe'nin galibiyet golünü attığı penaltı pozisyonu için çaykur rizespor futbolcuları ofsayt itirazında bulunurken, var odası ofsayt beklenen pozisyona yer vermedi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Ülker stadı'nda ligin yeni takımı gaziantep gazişehir'i konuk eden fenerbahçe, rakibini gole boğdu. Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Dakikasında yaşanan bir ofsayt pozisyonu sonrası var'dan gelen ofsayt çizgisi görüntüsü. Spor toto süper lig'in 26. Ohhh maaşallah fenerbahçe golü net ofsayttan attı!!!! ifadesini kullandı. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53.

Fifa kokartlı eski hakem ahmet çakar, pozisyonun net bir ofsayt pozisyonu olduğunu ifade etti. Maç öncesi süper lig'in 18. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Spor toto süper lig'in 26. Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı:

Fenerbahce 0 1 Galatasaray Ofsayt Ozan Tufan In Golu Ofsayt Mi Youtube
Fenerbahce 0 1 Galatasaray Ofsayt Ozan Tufan In Golu Ofsayt Mi Youtube from i.ytimg.com
Dakikada fenerbahçe'de vedat muriç'in attığı gol ofsayt gerekçesi nedeniyle geçerli olmadı. Pozisyon 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı. İşte, gaziantep fb canlı yayın detayları. Fenerbahçe'nin alanyaspor'u konuk ettiği maçın 18. Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum. Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64.

Fifa kokartlı eski hakem ahmet çakar, pozisyonun net bir ofsayt pozisyonu olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı: Fenerbahçe'nin gaziantep maçı pelkas'ın ofsayt sebebiyle i̇ptal edilen gol animasyonu. Fakat gol pozisyonu öncesinde kayode'nin ozan. Ohhh maaşallah fenerbahçe golü net ofsayttan attı!!!! ifadesini kullandı. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Fenerbahçe'nin golünde kaleci fabri'den önde olan fernandao'nun ofsayt pozisyonunda olup olmadığı konuşulurken, erman toroğlu tartışmalara son noktayı koydu. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı. Ofsayt pozisyonuna değinen pelkas, soyunma odasında gördüm, bir fotoğraf vardı. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. .iki sıfır yapıyor ilk golde oktay'dan gelmişti fenerbahçe atağı bu pozisyonda ofsaytta başlatılmış. Bein sports'un pierosuna göre pozisyon 77 cm ile ofsayt değil.

Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Fenerbahçe'nin gaziantep maçı pelkas'ın ofsayt sebebiyle i̇ptal edilen gol animasyonu. Ana sayfa spor fenerbahçe'nin iptal edilen gol pozisyonu ofsayt mı? Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı.

Fenerbahce Den Derbi Sonrasi Ofsayt Kararina Tepki Ozan In Iptal Edilen Golu Pvc Haber En Guncel Haberlerin Sizlere Ulastirildigi Paylasim Merkezi
Fenerbahce Den Derbi Sonrasi Ofsayt Kararina Tepki Ozan In Iptal Edilen Golu Pvc Haber En Guncel Haberlerin Sizlere Ulastirildigi Paylasim Merkezi from pvchaber.com
Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Dakikada fenerbahçe'de vedat muriç'in attığı gol ofsayt gerekçesi nedeniyle geçerli olmadı. Okay oktay'ın dördüncü golü ve gaziantepspor fenerbahçe'yi gaziantep kamil ocak stadyumu'nda beş. Bein sports'un pierosuna göre pozisyon 77 cm ile ofsayt değil. Fenerbahçe'nin alanyaspor'u konuk ettiği maçın 18. Spor toto süper lig'in 26.

Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı.

Ofsayt deği̇lmi̇ş gi̇bi̇ göstermek i̇çi̇n uğraştilar pozisyonla ilgili yorum yapan ahmet çakar, hadi be, gençlerbirliği'nin 2. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Haftasında oynanan derbide fenerbahçe, 37. Erzincan erzurum eskişehir gaziantep giresun gümüşhane hakkari hatay iğdır isparta i̇stanbul i̇zmir. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Fifa kokartlı eski hakem ahmet çakar, pozisyonun net bir ofsayt pozisyonu olduğunu ifade etti. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Ozan tufan ofsayt pozisyonu izle fenerbahçe galatasaray var iptal pozisyonunu izle. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi. Pozisyon 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Fenerbahçe'nin galibiyet golünü attığı penaltı pozisyonu için çaykur rizespor futbolcuları ofsayt itirazında bulunurken, var odası ofsayt beklenen pozisyona yer vermedi. Dakikasında yaşanan bir ofsayt pozisyonu sonrası var'dan gelen ofsayt çizgisi görüntüsü.

Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı fenerbahçe gaziantep. Maç öncesi süper lig'in 18.

Posting Komentar

0 Komentar